VIRTUALNI SPREHOD Arhiv in reference 3D - 360° posnetkov

Do sedaj smo naredili že veliko 3D modelov za različne naročnike. Med najzahtevnejše zagotovo sodi ljubljanski Nebotičnik, s svojimi 2.000 m2, ki se razprostirajo čez 4 nadstropja in veliko zunanjo teraso. Lep prikaz uporabnosti INFOtočk je Avtostop Avtopralnica. Zahteven objekt je bila tudi restavracija DiVino v Kristalni palači BTC, saj je pročelje objekta v celoti iz stekla. Do sedaj smo bili kos vsem naročilom, zagotovo bomo tudi vaši nepremičnini!

Spodaj si oglejte nekaj primerov 3D – 360 stopinjskih modelov, ki smo jih naredili v zadnjem času!

Mnenja naročnikov

Ekipa Mediapro nam je posnela dva naša  lokala, Točka 213 za Bežigradom in Biljardnico Direkt na Viču. ‘Wau’. To je vse kar sem lahko rekel, ko sem prvič videl končana izdelka. ‘Wau’.

 

Nikolaj Jež

Lastnik, Biljardnica Direkt

Za izdelavo 3D posnetka lokala Insanis Lounge se zahvaljujem celotni ekipi Mediapro, saj ste zgodbo na zelo mojstrski način pripeljali do konca.
Končni izdelek je res prvovrsten, saj so posnetki pristni ter nekaj posebnega.
Ekipa hvala še enkrat. 🙂
Marjan Čuk

Lastnik, Insanis Lounge bar

V Google Street View smo presegli 1.000.000 ogledov naših posnetkov!

Želite izstopati z vašo ponudbo? Kontaktirajte nas!

3D modeli bodo na obisk vaše lokacije pripeljali več ljudi ter z njimi boste dosegli več potencialnih strank. Če se ukvarjate s prodajo ali oddajo nepremičnin, boste s 3D predstavitvijo prihranili pri času, manj bo ‘radovednežev’, ki vam tratijo čas in vaš prosti čas bo bolje izkoriščen. Tako boste lahko prodali/oddali več! 3D model s 360 stopinjskih sprehodom je investicija, ki se zelo hitro povrne!

2 + 2 =